Cireșul Naking – Cireșe din tufiș – Prunus tomentosa – 29 lei

PRUNUS TOMENTOSAVindem Cireșul Naking – Cireșe din tufiș – Prunus tomentosa,  în ghiveci de 0,5 litri, la 30 cm- Preţ: 29 lei

Disponibilitate: În stoc.

Prunus tomentosa este un arbust foios rezistent pe perioada iernii, tolerând temperaturi de până la -45 grade. Crește relativ rapid având o formă iregulată. Rareori va ajunge la 4 m înălțime și posibil, o lățime și mai mare de 4 m. Florile sunt albe sau roz, deschizându-se odată cu frunzele sau înaintea acestora primăvara. Fructul constă dintr-o cireașă, are gustul ca și cireașa normală,  de 5-12 mm de culoare roșu închis, care se coace vara devreme. Preferă un loc însorit și va crește natural într-o varietate de soluri. Planta este rezistentă și la secetă.

Se trimit in orice locatie din tara prin intermediul Postei Romane, in conditii de maxima siguranta. Plata se face in sistem ramburs la ridicarea coletului. Pret 29 lei/buc (+ 14 lei livrarea prin Posta Română).

COMANDA/REZERVA ONLINE acest produs. Sau trimite un e-mail cu datele tale de contact (nume,adresa,mobil) la comandaplante@gmail.com sau suna la tel  0742.57.31.60.

Lasă un comentariu