Zmeur negru ‘Black Jewel’ – 25 lei

rubus-occidentalis-black-jewelVindem zmeur negru, Rubus occidentalis ‘Black Jewel’,  în ghiveci de 2 litrii, la 60-80 cm – Pret: 25 lei

Disponibilitate: În stoc. 

Acest soi provine din America de Nord iar centrul producţiei acestui soi  este în Willamette Valley în Statul Oregon. Numele obişnuit este Zmeur Negru şi este primul zmeur a cărui fruct se recoltează primăvara, la începutul lui Iunie.  Planta poate creşte 2-3 metrii în înălţime având lăstari cu ghimpi. Fructul este rotund, 12-15mm în diametru şi se aseamănă cu murele dar gustul este unic şi nu se aseamănă nici cu zmeura nici cu murele. Fructele sunt consumate proaspăt în sezon, sunt uscate sau congelate sau se fac suc din ele. Au un conţinut antioxidant foarte ridicat. Planta se adaptează la multe zone.

Se trimit in orice locatie din tara prin intermediul Postei Romane, in conditii de maxima siguranta. Plata se face in sistem ramburs la ridicarea coletului. Pret 25 lei/buc (+ 15 lei livrarea prin Poșta Română).

COMANDA/REZERVA ONLINE acest produs. Sau trimite un e-mail cu datele tale de contact (nume,adresa,mobil) la comandaplante@gmail.com sau suna la tel  0742.57.31.60.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s