Soc Negru ’Haschberg’ – 32 lei

Sambucus-nigra-’Haschberg’Vindem soc Negru, Sambucus nigra ’Haschberg’,  în ghiveci de 2 litrii, la 30-40 cm – Pret: 32 lei

Disponibilitate:  In stoc.

Soiul Sambucus nigra ’Haschberg’ este caracterizat de fructe mari şi un randament mai bun decât socul comun. Chiorchinii individuali pot ajunge la o greutate de 1000 de grame. Este un copac voluminous cu multe ramificaţii, cu creştere rapidă ajungând la 3-4 metrii înălţime. Dacă ai destul spaţiu merită plantat şi tunderile anuale ar trebui să-l opreasă în a deveni prea mare.  Preferă sol bogat în humus într-o locaţie însorită sau uşor umbrită. Sambucus nigra (Socul) este foarte rezistent. Florile micuţe, albe, foarte parfumate se deschid din mai până în iulie din care mai târziu apar fructe fructele roşiatice la început. Fructele se prezintă sub forma unor bobiţe negre-violete de 6-8 mm, dispuse în ciorchini. Fructele pot fi fierte sau fermentate. Din ele se pot prepara băuturi, plăcinte, dulceaţa sau vin. Este autofertil. Probabil soiul Haschberg este cel mai potrivit pentru cultură intensivă. Această specie este caracterizată prin obținerea de randament și o maturare foarte uniformă a fructelor. Fructe de Sambucus nigra Haschberg impresionează cu un conținut ridicat de colorant și sucul foarte întunecat.

Se trimit in orice locatie din tara prin intermediul Postei Romane, in conditii de maxima siguranta. Plata se face in sistem ramburs la ridicarea coletului. Pret 32 lei/buc (+ 17 lei – cheltuieli cu ambalarea și livrarea prin Poșta Română).

COMANDA/REZERVA ONLINE acest produs. Sau trimite un e-mail cu datele tale de contact (nume,adresa,mobil) la comandaplante@gmail.com sau suna la tel  0742.57.31.60.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s