Scorușul Negru, Aronia melanocarpa ‘Viking’ – 34 lei

Aronia-melanocarpa-VikingVindem Scorușul Negru, Aronia black – Aronia melanocarpa ‘Viking’,  în ghiveci de 2 litrii, la 40-60 cm – Pret: 34 lei

Disponibilitate:  În stoc.

Scorușul negru este arbust exotic decorativ prin flori, fructe, frunze a cărui înalțime ajunge la 1-1,5 m iar diametrul la 1,5 m. Fructele la soiul Viking ajung la coacere în luna august. Este  originar din America de Nord. În România se cultivă doar în scop ornamental și este o specie de mare viitor pomicol. Se cultivă ca specie pomicolă în Serbia și Rusia pentru fructele sale bogate în antioxidanți (are cea mai mare cantitate de antioxidanți dintre fructele de pădure). Scorușul negru vegetează bine inclusiv pe solurile compacte (argiloase), dar pentru a realiza producții sporite de fructe sunt de preferat solurile usoare, bine drenate. Este o specie rezistentă la ger și secetă, si vegeteaza bine și fructifică abundent și în marile orase.Iubeste lumina dar suportă și semiumbra. Fructele de scoruș au valoare alimentară și se consumă în stare proaspătă sau conservate în preparate ca:gem, dulceață, sirop, băuturi răcoritoare, ceai de scoruș (fructe uscate), fructe deshidratate, fructe congelate, etc. Avem 4 soiuri:’Amit’,’Nero’,’Hugin’,’Viking’ toate cu având culoarea fructelor negru spre violet.

Se pot planta în grădina oricând pentru că plante sunt livrate în ghiveci. Se trimit in orice locatie din tara prin intermediul Postei Romane, in conditii de maxima siguranta. Plata se face in sistem ramburs la ridicarea coletului. Pret 34 lei/buc (+ 14 lei livrarea prin Poșta Română).

COMANDA/REZERVA ONLINE acest produs. Sau trimite un e-mail cu datele tale de contact (nume,adresa,mobil) la comandaplante@gmail.com sau suna la tel 0742.57.31.60.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s