Avem maslini in ghiveci de 3L 15-20 cm la 46 lei!!!

Măslinul (Olea europaea) este considerat „arborele veşnic roditor”, fiind un arbore cu o longevitate extraordină, având o uimitoare putere de regenerare, dând mereu rădăcini şi lăstari noi. Pomul supravietuieste si face fructe chiar si daca este neglijat; cu toate acestea, cand il plantati e bine sa ii aplicati si un fertilizator usor. Fac flori si fructe la varsta de 3-4 ani.
Maslinii nu rezista la temperaturi mai mici de -10 grade Celsius asa ca iarna ei trebuie tinuti intr-o camera racoroasa dar luminoasa intre 5-10 grade Celsius. Fiecare cumparator pe langa planta primita va primi si un ghid complet pentru ingrijirea ei.

Pentru mai multe informatii si comenzi va rugam sa acesati www.plantemania.ro

adelaparvu.com-despre-maslin-cu-fructe-la-ghiveci-Text-Carli-Marian-12

De Teddy

2 comentarii la “Avem maslini in ghiveci de 3L 15-20 cm la 46 lei!!!

  1. Cum as putea face o minisera in aer liber confectionata din policarbonat de 10 mm si cu o aeroterma echipata cu termostat pe timp de iarna, sa-i asigur un confort termic, sa zicem de peste 10-15 grade. La aceasta temp.el ar mai rodi ? Locuiesc in Piatra Neamt

    • La acea temperatura ar rodi,dar daca intentionati sa faceti o mini sera se merita cand aveti mai multi maslini. In cazul in care nu face, maslinului ii merge bine si in casa.

Lasă un comentariu