Fructul cu 5 arome – Schinsandra chinesis – 54 lei

Schisandra_chinensisVindem Fructul cu 5 arome – Schinsandra chinesis, în ghiveci de 0,5 litri, la 15-20 cm- Preţ: 54 lei

Disponibilitate: In stoc.

Schizandra este o plantă originară din China și Japonia, iar la noi în țară, se întalnește doar ca plantă de cultură. Schizandra este plantă lemnoasă cățărătoare ușor de întreținut, preferă zonele umbroase, iar fructele sale au toate cele cinci arome la un loc: dulce, sărat, acru, amar și iute. De aceea se numește fructul cu 5 arome.

Semintele sunt amare și picante, restul aromelor regăsindu-se în fructul în sine. Frunzele sunt ovale și au nervuri bine evidențiate. Fructele sunt de culoare roșu aprins și cresc în ciorchini și se coc toamna. Este folosit de peste 2000 de ani în China pentru menținerea sănătății. În primul rând este un protector hepatic excepțional, are efect imunomodulator, tonifiant general, antiinflamator, antioxidant. Se pot folosi atât frunzele cât și fructele.

Rezistă până la -35 grade cerințele de cultivare fiind asemănătoare cu cele pentru vița de vie.

Se trimit in orice locatie din tara prin intermediul Postei Romane, in conditii de maxima siguranta. Plata se face in sistem ramburs la ridicarea coletului. Pret 54 lei/buc (+ 14 lei livrarea prin Posta Română).

COMANDA/REZERVA ONLINE acest produs. Sau trimite un e-mail cu datele tale de contact (nume,adresa,mobil) la comandaplante@gmail.com sau suna la tel  0742.57.31.60.

Reclame

2 comentarii la “Fructul cu 5 arome – Schinsandra chinesis – 54 lei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s