Afin, Vaccinium corymbosum ’Darrow’ – 29 lei

vaccinium-corymbosum-darrowVindem Afin, Vaccinium corymbosum ‘Darrow’ de vânzare,  în ghiveci de 1,5 litrii, la 30-40 cm – Pret: 29 lei

Disponibilitate:  În stoc.

Soiul ‘Darrow’ este unul din cele mai productive soiuri. Aceast soi produce o cantitate imensă de fructe mari de culoare albastru deschis care sunt foarte gustoase. Crește înalt de până la 2-2,5 metrii și 2-2,5 metrii în lățime . Îi place soarele, tolerează puțină umbră. Fructele ajung la coacere în mijlocul lunii August.Cu toate că afinul este autofertil, polenizarea în cruce produce cea mai bună recoltă (afine mai mari și producție mai mare). De aceea este bine să plantezi mai multe soiuri care vor înflori în același timp.  Afinul iubește un sol acidic (pH of 4.8 to 5.2) bogat în nutrienți. Trebuie udat bine în mod special în perioada de vară/secetă.E bine să înlături florile de la plantele care au fost plantate în acel an și în anul următor pentru a încuraja dezvoltarea vegetativă. Tunderea se poate face în mijlocul iernii începând cu al treilea an după plantare după cum e nevoie. Rezistă la temperaturi joase de până la -30 grade Celsius.

Se trimit in orice locatie din tara prin intermediul Postei Romane, in conditii de maxima siguranta. Plata se face in sistem ramburs la ridicarea coletului. Pret 29 lei/buc (+ 14 lei livrarea prin Poșta Română).

COMANDA/REZERVA ONLINE acest produs. Sau trimite un e-mail cu datele tale de contact (nume,adresa,mobil) la comandaplante@gmail.com sau suna la tel  0742.57.31.60.

Lasă un comentariu