VACCINIUM VITIS-IDAEA ‘MISS CHERRY’ – 31 lei

Vaccinium-vitis-idaea-’Miss-Cherry’Vindem merișor/cranberry, Vaccinium vitis-idaea ‘Miss Cherry’, în ghiveci de 2 l la 20-30 cm înălțime – Preț: 31 lei

Disponibilitate:  În stoc.

Cranberry se aseamana foarte mult cu merisorul. Este o plantă creşte şi se întinde aproape de sol şi rămâne verde pe tot parcursul anului. Cranberry nu sunt greu de crescut în ghiveci dacă le dai condiţiile de care au nevoie: sol acidic şi multă apă.  Fructele ajung la coacere toamna, mai târziu decât afinele. Cu toate că fructele arată apetisante, sunt mult prea acre pentru a fi servite proaspete şi după ce se adaugă zahăr, de obicei sun folosite pentru sucuri, jeleuri, prăjituri şi sosul de Cranberry alături de curcan, meniu atât de popular în Statele Unite de Ziua Mulţumirii şi de Crăciun.

Se trimit in orice locatie din tara prin intermediul Postei Romane, in conditii de maxima siguranta. Plata se face in sistem ramburs la ridicarea coletului. Pret 31 lei/buc (+ 14 lei livrarea prin Poșta Română).

COMANDA/REZERVA ONLINE acest produs. Sau trimite un e-mail cu datele tale de contact (nume,adresa,mobil) la comandaplante@gmail.com sau suna la tel  0742.57.31.60.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s