Copacul Che – Cudrania tricuspidata – 114 lei

cudrania-tricuspidataVindem Copacul Che – Cudrania tricuspidata,  în ghiveci de 2 litri, la 60-80 cm- Preţ: 114 lei

Disponibilitate: În stoc.

Copacul Che este originar din China. În Franța este cultivat din 1862 și în Anglia din 1872. În SUA a ajuns prima dată în 1909. Este un copac ornamental cu ghimpi care dă rod toamna. Fructul e sub formă de ciorchine roșii pe toată suprafața copacului. Ajunse la maturitate, fructele sunt foarte plăcute, suculente, dulci și au un gust asemănător cu cel al smochinelor și dudelor.

Problema polenizării nu este încă foarte clară. S-ar putea să nu aibă sau să aibă nevoie de polenizare din partea unei plante mascul sau din partea florilor mascule aflate ocazional pe plantele femele. Florile copacului che sunt destul de greu de identificat morfologic, la fel și frunzele. În general, plantele sunt ori mascule ori femele (dioice), dar plantele mascul vor rodi frecvent, și copacii femelă vor da frecvent recolte bune fără polenizator mascul. Este foarte posibil ca plantele mascule sau femele să producă flori de sex opus, poate chiar crengi întregi.

Rezistă până la temperaturi de -29 grade și necesită îngrijiri minime fiind rezistentă la secetă și în soluri sărace. Poate crește în înălțime până la 8 metri,  dar cel mai adesea se va extinde pe lățime sub forma unui tufiș sau copac mic și poate fi menținut la o înălțime de 2 m dacă este tuns.

Se trimit in orice locatie din tara prin intermediul Postei Romane, in conditii de maxima siguranta. Plata se face in sistem ramburs la ridicarea coletului. Pret 114 lei/buc (+ 14 lei livrarea prin Posta Română).

COMANDA/REZERVA ONLINE acest produs. Sau trimite un e-mail cu datele tale de contact (nume,adresa,mobil) la comandaplante@gmail.com sau suna la tel  0742.57.31.60.

20150908_105331_resized

Lasă un comentariu