Smochin rosu autohton în ghiveci de 2 l – 25 lei

Vindem smochini autohtoni cu fruct rosu, varsta 1,5 ani ( 30-50 cm) – Pret: 25 lei

Disponibilitate: În stoc.

Sunt produsi si aclimatizati local.  Fac rod de la varsta de 2 ani. Rezista la temperaturi joase de pana la -25 grade Celsius.  

Se trimit in orice locatie din tara prin intermediul Postei Romane, in conditii de maxima siguranta. Plata se face in sistem ramburs la ridicarea coletului. Pret 25 lei/buc (+ 15 lei livrarea prin Poșta Română).

Fiecare cumparator pe langa smochinul primit va primi si un ghid complet pentru ingrijirea lui.

COMANDA/REZERVA ONLINE acest produs. Sau trimite un e-mail cu datele tale de contact (nume,adresa,mobil) la comandaplante@gmail.com sau suna la tel 0742.57.31.60.

15 comentarii la “Smochin rosu autohton în ghiveci de 2 l – 25 lei

  1. Buna ziua! As dori sa comand si eu doi smochini. Este cumva prea tarziu pentru a-i planta in gradina? Sau ar fi mai potrivit spre toamna? Astept raspuns si va multumesc!

  2. iarna temperatura scade in unele zile pana la – 22-23 grade maxim.In alte zone este mult mai rece.Locuiesc in Petrosani,este situat in depresiune si zapada se topeste tarziu pe muntii din jur,cam prin mai.

  3. Va rog sa ma lamuriti:am smochini plantati si afara si in ghivece in solar ,nu au rezitat gerului in nici-un an.Smochinii d-stra vor rezista?Locuiesc intr-o zona cu temperaturi scazute langa munte,la
    cca 900m altitudine.

  4. am un smochin cumparat de la dv. si as vrea sa stiu daca pot sa rup varful.
    a crescut prea inalt si nu are ramificatii.
    multumesc.

Lasă un comentariu