Zmeur de vară ‘Sugana Gelb’ – 25 lei

sugana gelbVindem zmeur de vară, Rubus idaeus ‘Sugana Gelb’, în ghiveci de 2 litrii, la 60-80 cm. 

Disponibilitate:  În stoc.

Soiul ‘Sugana Gelb’ este un soi foarte special de zmeur. Are un randament mare cu fructe gustoase. Denumirea vine de la faptul că recoltarea are loc la sfârșitul verii cu o a doua recoltă în următoarea vară. Astfel poate fi numită multi-anuală ceea ce este o raritate. Fructele sunt de culoare galbena. Acest soi robust va convinge iubitorii de fructe pentru că nu ia mult spațiu. Crește direct în poziție verticală și compact deci nu vei depune mult efort pentru a le restrânge sau pentru a le lega. Ating o înălțime de 1,80 cm și rămân la fel de compacte. Solurile preferate sunt cele ușor alcalin, neutru sau ușor acid. Iubește soarele dar se dezvoltă și la semi-umbră. Poate fi crescut și în ghivece pe terase sau balcon pentru cei ce locuiesc la bloc și care nu au o grădină.

Se trimit in orice locatie din tara prin intermediul Postei Romane, in conditii de maxima siguranta. Plata se face in sistem ramburs la ridicarea coletului. Pret 25 lei/buc (+ 15 lei – cheltuieli cu ambalarea și livrarea prin Poșta Română).

COMANDA/REZERVA ONLINE acest produs. Sau trimite un e-mail cu datele tale de contact (nume,adresa,mobil) la comandaplante@gmail.com sau suna la tel  0742.57.31.60.

Lasă un comentariu