ZMEUR DE VARĂ ‘WILLAMETTE’ – 3 BUC 19 LEI

Rubus-idaeus-WillametteVindem Zmeur de vară, Rubus idaeus ‘Willamette’, în radacina nuda  cu inaltimea de  40-60 cm – Preț: 19 lei

Disponibilitate:  În stoc.  3 bucati radacina nuda cu inaltimea de 40-60 cm la pretul de 19 lei!

Zmeur de vară, Rubus idaeus ‘Willamette’, în radacina nuda cu inaltimea de 40-60 cm. Acest zmeur face fructe mari de un roșu intens și pline de aromă.

Origine: Este un soi de origine americana, fiind unul dintre cele mai importante soiuri cultivate pe teritoriul Europei dar si în alte tări.

Sunt de vigoare mare, puternici, prezintă spini, au o lungime mare 1,8- 2,5 m, au crestere rapidă.  Este un soi cu rezistenta ridicata la boli si ger si astfel se adaptează bine în toate zonele din tara noastră. Se cultivă pe soluri usoare si nu suportă excesul de umiditate dar necesita apă din belsug în lunile mai – iunie în timpul înfloririi si fructificării pentru un randament maxim.151180_jpg_89593_406_488

Are o capacitate foarte mare de productie pe plantă si pe unitatea de suprafată poate produce până la 10-15 t/ha. Are nevoie de soluri cu un ph de 5,5-7 si cu expozitie însorită.  Este un soi care rodeste pe lăstari de un an dar fructifică si toamna pe lastarii tineri si astfel se obtine o productie secundară.

Fructul este de dimensiune mare cu un profil conic, de culoare rosu inchis. Are un gust foarte bun, dulce-acrisor si se culege usor.
Este ferm are o foarte buna rezistenta la transport si se pastreaza bine.

Epoca de coacere: Willamette este un soi timpuriu, fructele se pot culege incepand cu luna iunie.
Este un un soi din grupa celor foarte productive avand un randament ridicat cu o productie mare pe planta.

Se trimit in orice locatie din tara prin intermediul Postei Romane, in conditii de maxima siguranta. Plata se face in sistem ramburs la ridicarea coletului. Pret 19 lei/buc (+ 14 lei livrarea prin Poșta Română).

COMANDA/REZERVA ONLINE acest produs. Sau trimite un e-mail cu datele tale de contact (nume,adresa,mobil) la comandaplante@gmail.com sau suna la tel  0742.57.31.60.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s