Zmeur de vară ’Tulameen’ – 25 lei

Rubus-ideaus-tulameenVindem zmeur de vară, Rubus idaeus ’Tulameen’,  în ghiveci de 2 litrii, la 60-80 cm – Pret: 25 lei

Disponibilitate:  În stoc. 

Acest soi provine din Canada. Fructele de la acest soi sunt cele întâlnite de cele mai multe ori în supermarket-uri. Perioada de recoltare este destul de lungă: începe de la mijlocul lui Iulie și continuă până la mijlocul lui august, recolta cea mai mare fiind la începutul lui august. Acest soi produce fructe foarte atractive de un roșu deschis, lucioase și în formă conică și foarte delicioase. Fructele își mențin forma destul de bine după ce sunt culese. Fructele sunt mari, aprox 5-7 grame fiecare și mărimea se menține pe tot parcusul sezonului de recoltare. Tijele cresc până la 1,8 metrii cu puțini ghimpi și ușor de întreținut. Este foarte rezistent la îngheț și la boli.  Este autofertil. Pentru că florile și fructele se formează pe tijele din anul precedent, vara după recoltare ar trebui tăiate aceste tije aproape de sol, și lăsate numai tijele care s-au dezvoltat în anul respectiv.

Se trimit in orice locatie din tara prin intermediul Postei Romane, in conditii de maxima siguranta. Plata se face in sistem ramburs la ridicarea coletului. Pret 25 lei/buc (+ 15 lei livrarea prin Poșta Română).

COMANDA/REZERVA ONLINE acest produs. Sau trimite un e-mail cu datele tale de contact (nume,adresa,mobil) la comandaplante@gmail.com sau suna la tel  0742.57.31.60.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s