Arborele Pecan – Carya illinoinesis – 99 lei

Carya-IllinoinensisVindem Arborele Pecan – Carya illinoinesis,  în ghiveci de 0,5 litri, la 65 cm- Preţ: 99 lei

Disponibilitate: În stoc.

Pecanul (Carya illinoinensis) este o specie de arbore înrudită cu nucul din familia Juglandaceae, originar din sud-centrul Americii de Nord. Acest copac are nevoie de un spațiu destul de mare pentru a crește. Poate ajunge până la 50 m înălțime. Rezistă până la -29 grade. Înflorește din aprilie până în mai, fructul ajungând la maturitate în octombrie. Acest copac crește cel mai bine în zone cu veri călduroase (24 – 30 grade C) și cu umiditate ridicată.

Florile sunt monoice (ambele sexe găsindu-se pe aceeași plantă). Planta este autofertilă. De preferat a se planta într-un loc însorit.

Sămânța fructului se poate consuma atât crudă cât și gătită. Are 4 cm lungime și este dulce și delicioasă, folosită adesea la deserturi. Din ea se mai poate obține și un ulei comestibil.

Copacul este autofertil, dar se pot obține recolte mai mari și mai calitative dacă se realizează polenizare încrucișată.

Se trimit in orice locatie din tara prin intermediul Postei Romane, in conditii de maxima siguranta. Plata se face in sistem ramburs la ridicarea coletului. Pret 99 lei/buc (+ 14 lei cheltuieli cu ambalarea si livrarea prin Posta Română).

COMANDA/REZERVA ONLINE acest produs. Sau trimite un e-mail cu datele tale de contact (nume,adresa,mobil) la comandaplante@gmail.com sau suna la tel  0742.57.31.60.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s