Afin, Vaccinium corymbosum ‘Duke’ – 30 lei

Vaccinium-corymbosum-’Duke’

Vindem Afin, Vaccinium corymbosum ‘Duke’ de vânzare,  în ghiveci de 1,5 litrii, la 30-40 cm – Pret: 30 lei

Disponibilitate:  În stoc.

Soiul ‘Duke’ este apreciat pentru că înfloreşte târziu şi fructifică devreme. Toamna frunzele lui capătă o culoare galben-portocaliu. De multe ori acest soi este greu de găsit în comerţ.  Aceast soi produce o cantitate imensă de fructe mijlocii de culoare albastru deschis care sunt foarte gustoase. Crește înalt de până la 1,5-2,5  metrii și 1-1,5 metrii în lățime. Ajunge la înălțimea maximă în 5-10 ani. Îi place soarele, tolerează puțină umbră. Fructele ajung la coacere în Iulie  şi se pătrează bine. Cu toate că afinul este autofertil, polenizarea în cruce produce cea mai bună recoltă (afine mai mari și producție mai mare). De aceea este bine să plantezi mai multe soiuri care vor înflori în același timp.  Afinul iubește un sol acidic (pH of 4.8 to 5.2) bogat în nutrienți. Trebuie udat bine în mod special în perioada de vară/secetă.E bine să înlături florile de la plantele care au fost plantate în acel an și în anul următor pentru a încuraja dezvoltarea vegetativă. Tunderea se poate face în mijlocul iernii începând cu al treilea an după plantare după cum e nevoie. Rezistă la temperaturi joase de până la -30 grade Celsius.

Se trimit in orice locatie din tara prin intermediul Postei Romane, in conditii de maxima siguranta. Plata se face in sistem ramburs la ridicarea coletului. Pret 30 lei/buc (+ 14 lei livrarea prin Poșta Română).

COMANDA/REZERVA ONLINE acest produs. Sau trimite un e-mail cu datele tale de contact (nume,adresa,mobil) la comandaplante@gmail.com sau suna la tel  0742.57.31.60.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s