RODIU FRUCTIFER – PUNICA GRANATUM ”PROVENCE”- PRET 35 LEI

punica_granatum_provence_11Vindem Rodiu fructifer ” Provence ” in ghiveci de 2 litri cu inaltimea de 60 cm. Pret 35 lei.

Disponibilitate: În stoc.

Acest soi rezista la temperaturi de -12 grade si este indicat sa fie plantat intr-un loc unde este protejat de vant si luminos. Pentru ca fructul sa ajunga la muturitate, are nevoie de caldura si lumina in perioada august-octombrie. Fructul se coace mai tarziu si are nevoie de mai multe luni pana ajunge la maturitate. Fructul este rosiatic si are un gust dulce suculent excelent iar consumate proaspete asigura corpului o sursa importanta de vitamina C. Datorita florilor rosii, adesea este folosit si ca un mic pom ornamental.

Citeste mai multe despre ingrijirea rodiului..

Se trimit in orice locatie din tara prin intermediul Postei Romane, in conditii de maxima siguranta. Plata se face in sistem ramburs la ridicarea coletului. Pret 35 lei/buc (+ 15 lei livrarea prin Poșta Română).

Fiecare cumparator pe langa planta primita va primi si un ghid complet pentru ingrijirea ei.

COMANDA/REZERVA ONLINE acest produs. Sau trimite un e-mail cu datele tale de contact (nume,adresa,mobil) la comandaplante@gmail.com sau suna la tel  0742.57.31.60.