VIȚA DE CIOCOLATĂ – AKEBIA QUINATA – PRET 43 LEI

akebia-quinataVindem Akebia Quinata – Viță de ciocolată, în ghiveci de 1 litru, la 50-60 cm. Pret 43 lei.

Disponibilitate.In stoc.

.Este un arbust nativ din Japonia, China și Korea. Este ideal pentru acoperirea copacilor bătrîni și uscaţi. Crește cu ușurință în majoritatea solurilor și poate ajunge la 10 m sau mai mult în înălțime. Are frunze compuse din cinci foi iar florile sunt de culoare violet ciocolatiu. Florile sunt monoice nefiind nevoie de o altă plantă pentru polenizare.

Are nevoie de o structură pe care să se întindă. Pentru o rodire cât mai bună, plantați mai mult de o viță facilitând astfel polenizarea încrucișată. Tundeți vița primăvara târziu după ce apar florile.

Crește rapid, și poate sufoca alți arbuști din împrejurimi dacă este lăsată neîngrijită. Rezistă până la -29 grade Celsius.

Produce fructe cu gust dulce-amărui, care seamană cu niște păstăi mari, miezul fiind cel care trebuie consumat. Florile au un parfum care seamănă cu ciocolata, iar tulpina plantei este folosită în scop diuretic deoarece conține 30% săruri de potasiu. În China planta este folosită în principal ca un remediu tradițional pentru insuficiența de lapte la mamele care alăptează, dar și ca remediu antiinflamator.

Planta are nevoie de un spațiu de 2 până la 3 m.

Se trimit in orice locatie din tara prin intermediul Postei Romane, in conditii de maxima siguranta. Plata se face in sistem ramburs la ridicarea coletului. Pret 43 lei/buc (+ 15 lei cheltuieli cu ambalarea si livrarea prin Posta Română).

COMANDA/REZERVA ONLINE acest produs. Sau trimite un e-mail cu datele tale de contact (nume,adresa,mobil) la comandaplante@gmail.com sau suna la tel  0742.57.31.60.

Reclame