MINI KIWI, ACTINIDIA ARGUTA ’ROGOW’ – 34 lei

Actinidia-Rogow’Vindem mini kiwi, Actinidia arguta ’Rogow’, în ghiveci de 3l la 80-90 cm înălțime – Preț 34 lei

Disponibilitate: În stoc.

Soiul polonez ‘Rogow’, provine de la Warsaw University of Life Sciences (SGGW). Produce mini kiwi oval, lung de 3 cm si lat de 2 cm, cu coajă comestibilă. Coacerea fructelor are loc la sfârşitul lui Septembrie – Octombrie. Rodeşte din al treilea sau al patrulea an după plantare. Rezistă până la -28 grade Celsius. Are nevoie de un loc călduros, cu soare, un sol fertil, bine drenat. Are nevoie de o plantă de parte bărbătească (ex. Nostino) în apropiere pentru a se poleniza şi a lega fructul. Se poate creşte pe o pergolă sau pe un gard. Poate fi condus între doi stâlpi cu sârme. Ideal pentru grădinari, pentru parcele mici şi pentru plantaţii.

Se trimit in orice locatie din tara prin intermediul Postei Romane, in conditii de maxima siguranta. Plata se face in sistem ramburs la ridicarea coletului. Pret 34 lei/buc (+ 15 lei livrarea prin Posta Română).

COMANDA/REZERVA ONLINE acest produs. Sau trimite un e-mail cu datele tale de contact (nume,adresa,mobil) la comandaplante@gmail.com sau suna la tel  0742.57.31.60.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s