Diospyros lotus – Persimonul Caucazian – 30 lei

Diospyros.lotusVindem Diospyros lotus – Persimonul Caucazian,  în ghiveci de 2 litri, la 55 cm- Preţ: 30 lei

Disponibilitate: În stoc.

Diospyros lotus este un arbore cu frunze căzătoare care crește în medie 6 metri dar poate ajunge și până la 15-30metri. Nu este sensibil la îngheț rezistând până la -23 grade. Acest arbore se întinde din Estul Asiei până în vestul Mediteraneenei, în Spania. Planta crește bine într-un loc însorit sau semi însorit și într-un sol afânat, argilo-nisipos și galben bine drenat. Astfel este indicat să o plantați în locația ei permanentă cât de repede posibil și să o protejați pe timp de iarnă timp de un an sau doi. Plantele au o rădăcină lungă și ramificată și va fi dificil de transplantat. Florile sunt mici, verzui și apar în Iunie-Iulie.

Fructul comestibil are 1-2 cm în diametru, aproximativ de mărimea unei cireșe mai mari, și poate fi de culoare gălbuie-maronie spre albăstrui-negru atunci când este copt.  Fructele ajung la coacere din Octombrie-Noiembrie. Fructul se recoltează după primul înghet și are o aromă bogată când este copt. Gustul se seamănă cu cel al curmalelor și prunelor.

Se trimit in orice locatie din tara prin intermediul Postei Romane, in conditii de maxima siguranta. Plata se face in sistem ramburs la ridicarea coletului. Pret 30 lei/buc (+ 15 lei livrarea prin Posta Română).

COMANDA/REZERVA ONLINE acest produs. Sau trimite un e-mail cu datele tale de contact (nume,adresa,mobil) la comandaplante@gmail.com sau suna la tel  0742.57.31.60.

Reclame

Un comentariu la “Diospyros lotus – Persimonul Caucazian – 30 lei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s