Zmeur de toamnă ‘Heritage’ – 25 lei

Rubus idaeus HeritageVindem zmeur de toamnă, Rubus idaeus ‘Heritage’,  în ghiveci de 2 litrii, la 60-80 cm – Pret: 25 lei

Disponibilitate:  În stoc.

Este un soi clasic din soiurile de zmeură. Crește vertical și nu are nevoie de suport. Astfel este ideal pentru cei le locuiesc la bloc și vor să-l crească în ghivei pe balcon. Este unul din cele mai bune soiuri pentru producția de toamnă începând cu sfârșitul lui August până în Octombrie.  Este diferit de alte soiuri pentru că fructele nu vor cădea pe jos dacă amâni să le culegi o zi sau două. Fructul este mare, rămâne ferm, suculent și foarte delicios. Este excelent pentru a fi servit proaspăt sau în gemuri. Este foarte rezistent la îngheț. Este autofertil. Fructifică toamna pe tijele din anul respectiv. Tăierea completă până aproape de pământ este recomandată imediat după recoltare  pentru a stimula un noi lăstari viguroşi și sănătoşi.

Se trimit in orice locatie din tara prin intermediul Postei Romane, in conditii de maxima siguranta. Plata se face in sistem ramburs la ridicarea coletului. Pret 25 lei/buc (+ 15 lei livrarea prin Poșta Română).

COMANDA/REZERVA ONLINE acest produs. Sau trimite un e-mail cu datele tale de contact (nume,adresa,mobil) la comandaplante@gmail.com sau suna la tel  0742.57.31.60.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s