AFIN ” BLUE GOLD ” – Pret 30 lei

blue-goldVindem Afin, Vaccinium corymbosum ‘Blue Gold ’   în ghiveci de 1,5 litrii, la 80-90 cm – Pret: 30 lei

Disponibilitate:  În stoc.

Fructele ajung la coacere în August – Septembrie. Acest soi produce o cantitate imensă de fructe mari de culoare albastru deschis care sunt foarte gustoase şi care se păstrează bine la frigider. Îi place soarele, tolerează puțină umbră. Cu toate că afinul este autofertil, polenizarea în cruce produce cea mai bună recoltă (afine mai mari și producție mai mare). De aceea este bine să plantezi mai multe soiuri care vor înflori în același timp. Afinul iubește un sol acidic (pH of 4.8 to 5.2) bogat în nutrienți. Trebuie udat bine în mod special în perioada de vară/secetă. Rezistă la temperaturi joase de până la -30 grade Celsius.

Se trimit in orice locatie din tara prin intermediul Postei Romane, in conditii de maxima siguranta. Plata se face in sistem ramburs la ridicarea coletului. Pret 30 lei/buc (+ 14 lei livrarea prin Poșta Română).

COMANDA/REZERVA ONLINE acest produs. Sau trimite un e-mail cu datele tale de contact (nume,adresa,mobil) la comandaplante@gmail.com sau suna la tel  0742.57.31.60.

Reclame