Afin, Vaccinium corymbosum ‘Brigitta’ – 30 lei

Vaccinium-corymbosum-’Brigitta’Vindem Afin, Vaccinium corymbosum ‘Brigitta’ de vânzare,  în ghiveci de 1,5 litrii, la 30-40 cm – Pret: 30 lei

Disponibilitate:  În stoc.

Soiul ‘Brigitta’ este un soi înalt cultivat în Australia.  Crește înalt de până la (3-3,5) metrii și (1.8-2.4 ) metrii în lățime . Creșterea anuală este de 15 cm în înălțime și 20 cm în lățime. Este unul din cele mai productive soiuri. Fructele ajung la coacere în  August – Septembrie. Acest soi produce o cantitate imensă de fructe mari de culoare albastru deschis care sunt foarte gustoase şi care se păstrează bine la frigider.  Îi place soarele, tolerează puțină umbră. Cu toate că afinul este autofertil, polenizarea în cruce produce cea mai bună recoltă (afine mai mari și producție mai mare). De aceea este bine să plantezi mai multe soiuri care vor înflori în același timp.  Afinul iubește un sol acidic (pH of 4.8 to 5.2) bogat în nutrienți. Trebuie udat bine în mod special în perioada de vară/secetă.E bine să înlături florile de la plantele care au fost plantate în acel an și în anul următor pentru a încuraja dezvoltarea vegetativă. Tunderea se poate face în mijlocul iernii începând cu al treilea an după plantare după cum e nevoie. Rezistă la temperaturi joase de până la -30 grade Celsius.

Se trimit in orice locatie din tara prin intermediul Postei Romane, in conditii de maxima siguranta. Plata se face in sistem ramburs la ridicarea coletului. Pret 30 lei/buc (+ 14 lei livrarea prin Poșta Română).

COMANDA/REZERVA ONLINE acest produs. Sau trimite un e-mail cu datele tale de contact (nume,adresa,mobil) la comandaplante@gmail.com sau suna la tel  0742.57.31.60.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s