CARYA OVATA – PRET 64 LEI

carova02Vindem Carya Ovata in ghiveci de 2 litri cu inaltimea de 30-40 cm. Pret 64 lei

Disponibilitate.In stoc.

Este un copac mare, de foioase, original din America de Nord si Canada care creste in inaltime 30 metri si traieste aproximativ 350 de ani. Cel mai mare copac gasit are inaltimea de 46 metri. Fructul ajunge la maturitate toamna cand coaja groasa si verde se despica in doua avand inauntrul sau o nuca cu un invelis dur si osos.

Il gasim pe toata suprafata Statelor Unite si Canada deoarece este foarte rezistent la temperaturile scazute. Nucile sunt comestibile cu un gust excelent, fiind si un popular aliment atat pentru oameni cat si pentru veverite.  Caryca Ovata incepe sa produca in al 10-lea an si din aceasta cauza nu se comercializeaza nucile sale. Lemnul fiind greu si rezistent , este folosit pentru  manere de topor, pluguri, schiuri, și bastoane tambur.

Se trimit in orice locatie din tara prin intermediul Postei Romane, in conditii de maxima siguranta. Plata se face in sistem ramburs la ridicarea coletului. Pret 64 lei/buc (+ 15 lei cheltuieli cu ambalarea si livrarea prin Posta Română).

COMANDA/REZERVA ONLINE acest produs. Sau trimite un e-mail cu datele tale de contact (nume,adresa,mobil) la comandaplante@gmail.com sau suna la tel  0742.57.31.60.

download

Reclame