Păr asiatic – Pyrus pyrifolia – 51 lei

pyrus-pyrifoliaVindem Păr asiatic – Pyrus pyrifolia,  în ghiveci de 2 litri, la 55-100 cm- Preţ: 51 lei

Disponibilitate: În stoc.

O altă denumire pe care o are este pară-măr. Este un copac foios care crește până la 10 m înălțime. Nu este sensibil la îngheț, rezistând până la -23 grade. Înflorește în aprilie, fructele ajungând la maturitate în septembrie. Florile sunt hemafrodite și sunt polenizate de insecte. Preferă un sol argilos și bine drenat într-un loc însorit. Tolerează și zone cu umbră, dar nu va da roade la fel de eficient.

A compara o pară obișnuită cu para asiatică e ca și cum ai compara merele cu portocalele. Fructul perei asiatice este rotund nu ca și para normală.  Are între 3 și 5 cm în diametru, este suculent și are o textură granulară, diferit de para normală care are un gust untos. El trebuie să se coacă în copac. Poate fi păstrat timp de mai multe săptămâni într-un loc uscat și rece. Cu toate că prețul fructelor la kilogram este aproximativ 35 lei, aceasta nu reflectă dificultatea în a le cultiva ci doar cererea și oferta. Părul asiatic se cultiva exact ca și părul obișnuit și are nevoie de tunderi anuale iarna. Face rod în al treilea an.

Se trimit in orice locatie din tara prin intermediul Postei Romane, in conditii de maxima siguranta. Plata se face in sistem ramburs la ridicarea coletului. Pret 51 lei/buc (+ 15 lei livrarea prin Posta Română).

COMANDA/REZERVA ONLINE acest produs. Sau trimite un e-mail cu datele tale de contact (nume,adresa,mobil) la comandaplante@gmail.com sau suna la tel  0742.57.31.60.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s