Rubus ‘Tayberry Buckingham’ fără ghimpi – 25 lei

rubus-tayberry-buckinghamVindem rubus ‘Tayberry Buckingham’ fără ghimpi,  în ghiveci de 2 litrii, la 60-80 cm – Pret: 25 lei

Disponibilitate:  În stoc.

Soiul Tayberry a fost obținut  în Scoţia în anii 1960 prin încrucișarea zmeurului cu murul. Acest soi este un hibrid Tayberry şi este identic cu originalul Tayberry înfară de faptul că nu are ghimpi și astfel recoltarea fructelor este mai ușoară. Produce cantități mari de fructe care pot atinge și 5 cm în lungime.  Fructele sunt mari de culoare roșu-bordo și foarte gustoase. Sunt mult mai mari şi mai dulci decât fructele de logonberry. Ele trebuie consumate când culoarea lor s-a maturizat de la un roșu la roșu-bordo. Este foarte rezistent la îngheț. Necesită un șpalier. Perioada de coacere este de la sfârșitul lui Iulie până la sfârșitul lui August. Este Autofertil. Pentru că florile și fructele se formează pe tijele din anul precedent, vara după recoltare ar trebui tăiate aceste tije aproape de sol, și lăsate numai tijele care s-au dezvoltat în anul respectiv.

Se trimit in orice locatie din tara prin intermediul Postei Romane, in conditii de maxima siguranta. Plata se face in sistem ramburs la ridicarea coletului. Pret 25 lei/buc (+ 15 lei livrarea prin Poșta Română).

COMANDA/REZERVA ONLINE acest produs. Sau trimite un e-mail cu datele tale de contact (nume,adresa,mobil) la comandaplante@gmail.com sau suna la tel  0742.57.31.60.

Reclame

2 comentarii la “Rubus ‘Tayberry Buckingham’ fără ghimpi – 25 lei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s