CAPRIFOI HONEYBERRY ‘MARTIN’ – 34 lei

lonicera martinVindem Caprifoi Honeyberry (Lonicera kamtschatica) ‘Martin’, în ghiveci de 2 litrii, la 30-40 cm – Preț: 34 lei

Disponibilitate:  În stoc.

Soiul Martin creşte până la înălţimea de 1,8 metri şi produce multe fructe în formă alungită, de culoare albastru închis de la sfârșitul lunii mai, începutul lunii iunie. Este originar din Europa de Nord, Asia şi America de Nord. Fructele se aseamănă la gust cu afinele care cresc la noi la munte, au un gust placut, proaspat, dulce-acid dar spre deosebire de afine, nu au nevoie de un sol acidic. Sunt foarte bogate in vitaminele B si C. Deseori, din aceste fructe se fac sucuri, gem si compot. Honeyberry este  uşor de cultivat, dar trebuie să cumperi cel puţin două plante pentru o polenizare încrucişată. Honeyberry este foarte rezistent la îngheţ şi la secetă. Honeyberry este defapt o formă comestibilă de caprifoi denumit şi Mâna Maicii Domnului.

Se trimit in orice locatie din tara prin intermediul Postei Romane, in conditii de maxima siguranta. Plata se face in sistem ramburs la ridicarea coletului. Pret 34 lei/buc (+ 14 lei livrarea prin Poșta Română).

COMANDA/REZERVA ONLINE acest produs. Sau trimite un e-mail cu datele tale de contact (nume,adresa,mobil) la comandaplante@gmail.com sau suna la tel  0742.57.31.60.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s