MOȘMON JAPONEZ, ERIOBOTRYA ’COPPERTONE’ – 72 lei

Eriobotrya-’Coppertone’Vindem Moșmon japonez, Eriobotrya ’Coppertone’, în ghiveci de 5 l la 30-40 cm înălțime – Preț: 72 lei

Disponibilitate: În stoc.

Un arbust cu frunze mereu verzi care rezistă până la -12°C. Atunci când sunt tinere, frunzele au o culoare rozalie. La maturitate capătă culoarea verde închis. Florile roz parfumate apar toamna târziu si fructele galbene-portocalii de mărimea unei mingi de golf apar primăvara devreme. Având un gust dulce acrișor, acestea sunt folosite pentru compoturi, prăjituri sau se consumă proaspete. Crește bine într-un climat mai bland unde temperaturile nu scad foarte mult, într-un sol umed, bine drenat la soare sau umbră parțială. Se va planta într-o locație protejată de vânturi puternice, iar în zonele mai reci în solarii.

Se trimit in orice locatie din tara prin intermediul Postei Romane, in conditii de maxima siguranta. Plata se face in sistem ramburs la ridicarea coletului. Pret 72 lei/buc (+ 17 lei livrarea prin Posta Română).

COMANDA/REZERVA ONLINE acest produs. Sau trimite un e-mail cu datele tale de contact (nume,adresa,mobil) la comandaplante@gmail.com sau suna la tel  0742.57.31.60.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s