GUTUI – ” PSEUDOCYDONIA SINENSIS” – PRET 34 LEI

Photo-by-jespahjoyVindem Gutui – ” Pseudocydonia sinensis” in ghiveci de 2 litri cu inaltimea de 80-100 cm. Pret 34 lei.

Disponibilitate.In stoc.

Este un copac verde semi-din familia Rosaceae, originar din Asia de Est, China. Creste aproximativ 10-18 metri inaltime. Frunzele sunt aranjate alternative avand intre 6-12 cm lungime cu marginea zimtata. Florile au un diametru de 2.5-4 cm, cu cinci petale  de culoare roz pal si infloresc  in mijlocul primaverii. Fructul are 12-17 cm lungime si emite un miros intens. Gustul lor este dulce si sunt coapte la sfarsitul toamnei. Este asemanator cu gutuiul si poate fi folosit la jemuri.  Rezista la temperaturi scazute.

Se trimit in orice locatie din tara prin intermediul Postei Romane, in conditii de maxima siguranta. Plata se face in sistem ramburs la ridicarea coletului. Pret 34 lei/buc (+ 15 lei cheltuieli cu ambalarea si livrarea prin Posta Română).

COMANDA/REZERVA ONLINE acest produs. Sau trimite un e-mail cu datele tale de contact (nume,adresa,mobil) la comandaplante@gmail.com sau suna la tel  0742.57.31.60.

gutui dnlj Pseucysifr Pseudocydonia_sinensis1

Reclame