MURUL DE MIRISTE ” RUBUS CAESIUS” – 30 LEI

Vindem mur de miriste ” Rubus Caesius ” ,  în ghiveci de 0,5 litrii, la 10-20 cm – Pret: 30 lei

Disponibilitate:  În stoc.

Murul de miriste este original din Europa si este o specie de plante cu flori din familia Rose. Este un arbust mic care creste pana la 2 m,  ca o tufa cu tulpini culcate,si este prevazuta cu ghimpi. Fructele sunt negricioase, suculente, mari, de un gust dulce-acrisor fiind utilizate nu numai in scopuri nutritionale cat si ca un medicament popular in multe tari pentru a trata ranile,durerea colica si alte boli, cum ar fi diareea si boala renala.

Este foarte frecvent intalnit  in zonele padurite, pe malul vailor si râurilor montane, ravene. Este similar și adesea confundat la forme cu Rubus fruticosus. Florile sunt de culoare alba, au un diametru de 2,5 cm. Rezista pana la temperaturi de pana la -15 grade.

 Citeste mai multe despre ingrijirea murului…

Se trimit in orice locatie din tara prin intermediul Postei Romane, in conditii de maxima siguranta. Plata se face in sistem ramburs la ridicarea coletului. Pret 30 lei/buc (+ 14 lei livrarea prin Poșta Română).

COMANDA/REZERVA ONLINE acest produs. Sau trimite un e-mail cu datele tale de contact (nume,adresa,mobil) la comandaplante@gmail.com sau suna la tel  0742.57.31.60.

Reclame