Afin, Vaccinium corymbosum ‘Berkeley’ – 30 lei

Vaccinium-corymbosum-BerkeleyVindem Afin, Vaccinium corymbosum ‘Berkeley’ de vânzare,  în ghiveci de 1,5 litrii, la 30-40 cm – Pret: 30 lei

Disponibilitate:  În stoc.

Soiul ‘Berkeley’ este viguros, foarte productiv, ușor de crescut. Fructul este cel mai mare dintre soiurile de afine, este dulce și de culoare albastru deschis. Fructele nu se crapă ca la unele soiuri. Perioada de recoltare a fructelor este în August.  Îi place soarele, tolerează puțină umbră.Plantează două sau mai multe varietăți pentru o producție bună. Crește înalt de până la 1,5-2 metrii și peste 2 metrii în lățime . Afinul iubește un sol acidic bogat în nutrienți. Trebuie udat bine în mod special în perioada de vară/secetă. Rezistă la temperaturi joase de până la -30 grade Celsius.

Se trimit in orice locatie din tara prin intermediul Postei Romane, in conditii de maxima siguranta. Plata se face in sistem ramburs la ridicarea coletului. Pret 30 lei/buc (+ 14 lei livrarea prin Poșta Română).

COMANDA/REZERVA ONLINE acest produs. Sau trimite un e-mail cu datele tale de contact (nume,adresa,mobil) la comandaplante@gmail.com sau suna la tel  0742.57.31.60.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s