Afin, Vaccinium corymbosum ‘Berkeley’ – 30 lei

Vaccinium-corymbosum-BerkeleyVindem Afin, Vaccinium corymbosum ‘Berkeley’ de vânzare,  în ghiveci de 1,5 litrii, la 30-40 cm – Pret: 30 lei

Disponibilitate:  În stoc.

Soiul ‘Berkeley’ este viguros, foarte productiv, ușor de crescut. Fructul este cel mai mare dintre soiurile de afine, este dulce și de culoare albastru deschis. Fructele nu se crapă ca la unele soiuri. Perioada de recoltare a fructelor este în August.  Îi place soarele, tolerează puțină umbră.Plantează două sau mai multe varietăți pentru o producție bună. Crește înalt de până la 1,5-2 metrii și peste 2 metrii în lățime . Afinul iubește un sol acidic bogat în nutrienți. Trebuie udat bine în mod special în perioada de vară/secetă. Rezistă la temperaturi joase de până la -30 grade Celsius.

Se trimit in orice locatie din tara prin intermediul Postei Romane, in conditii de maxima siguranta. Plata se face in sistem ramburs la ridicarea coletului. Pret 30 lei/buc (+ 14 lei livrarea prin Poșta Română).

COMANDA/REZERVA ONLINE acest produs. Sau trimite un e-mail cu datele tale de contact (nume,adresa,mobil) la comandaplante@gmail.com sau suna la tel  0742.57.31.60.

Lasă un comentariu