Fisticul chinezesc – Pistacia chinesis – 64 lei

Pistacia_chinensis_toamnaVindem Fisticul chinezesc – Pistacia chinesis,  în ghiveci de 0,5 litri, la 10-20 cm- Preţ: 64 lei

Disponibilitate: În stoc.

Pistacia chinesis este un copac foios cu coroană rotundă cu ramuri arcuite care se dezvoltă pe un trunchi scurt și solid. Poate ajunge la o înălțime de 20 m. Frunzele au o culoare verde deschis vara, portocalii, stacojii sau galbene toamna. Floarea este dioică având plantă femelă și mascul separat. Fructul constă într-o drupă mică și roșie care devine albastră atunci când e coaptă. Fructul conține o singură sămânță.

Originar, copacul a fost plantat în păduri la dealuri și munte, în soluri stâncoase. Copacul crește cel mai bine într-un loc însorit; este cea mai rezistentă specie la îngheț din soiul Pistacia, tolerând până la -25 grade. Pistacia chinesis este folosit ca și copac decorativ în zonele urbane pentru că este foarte rezistent la secetă.  Este folosit ca și portaltoi pentru Pistacia vera (fisticul întâlnit în comerț). În China, uleiul de la semințele lui este folosit în producția de biodiesel. Lemnul este folosit la producția de mobilă.

Se trimit in orice locatie din tara prin intermediul Postei Romane, in conditii de maxima siguranta. Plata se face in sistem ramburs la ridicarea coletului. Pret 64 lei/buc (+ 14 lei  livrarea prin Posta Română).

COMANDA/REZERVA ONLINE acest produs. Sau trimite un e-mail cu datele tale de contact (nume,adresa,mobil) la comandaplante@gmail.com sau suna la tel  0742.57.31.60.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s