Mur fără ghimpi ‘Triple Crown’ – 25 lei

rubus-fructicosus-triple-crownVindem mur fără ghimpi, Rubus fruticosus ‘Triple Crown’,  în ghiveci de 2 litrii, la 40-60 cm – Pret: 25 lei

Disponibilitate:  În stoc.

Soiul ‘Triple Crown’ este cel mai nou soi din soiurile de muri fără ghimpi. A fost introdus în 1998 de către Agricultural Research Service din Beltsville, Maryland – SUA.  Are un randament extrem de mare an după an. Fructele sunt imense cu un gust dulce superb și pot fi servite proaspete sau în gemuri sau plăcinte. Perioada de recoltare este de la mijlocul lunii Iulie până la mijlocul lunii August. Fructele pot fi recoltate pe o perioadă de 30 de zile, cu noi mure care se coc în fiecare zi . Este un soi autofertil.

Se trimit in orice locatie din tara prin intermediul Postei Romane, in conditii de maxima siguranta. Plata se face in sistem ramburs la ridicarea coletului. Pret 25 lei/buc (+ 14 lei livrarea prin Poșta Română).

COMANDA/REZERVA ONLINE acest produs. Sau trimite un e-mail cu datele tale de contact (nume,adresa,mobil) la comandaplante@gmail.com sau suna la tel  0742.57.31.60.

Reclame

2 comentarii la “Mur fără ghimpi ‘Triple Crown’ – 25 lei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s