ARBORE FEIJOA SELLOWIANA ”COOLIDGE” – PRET 42 LEI

coolidge-plody-500x500Vindem arborele Feijoa sellowiana  ‘Coolidge’, în ghiveci de 3l, la 50-60 cm înălțime. Pret 42 lei

Disponibilitate. In stoc.

Nativ din America de Sud.

Desi aparent planta creste cu tulpini apropiate de sol, daca este tunsa aceasta creste ca un arbore. Dă un randament destul de mare de fructe delicioase cu pulpa moale și suculentă,in forma de para. Soiul este autofertil. Coolidge este o planta viguroasa si este cel mai popular soi crescut. Atat timp cat solul este bine drenat, acest arbore tolereaza majoitatea solurilor. Pentru flori si o productie mare de fructe este bine sa fie plantat pe soare dar tolereaza si umbra. Tolereaza si tempereturile foarte scazute dar nu pentru timp indelungat.

Se trimit in orice locatie din tara prin intermediul Postei Romane, in conditii de maxima siguranta. Plata se face in sistem ramburs la ridicarea coletului. Pret 42 lei/buc (+ 17 lei cheltuieli cu ambalarea si livrarea prin Posta Română).

COMANDA/REZERVA ONLINE acest produs. Sau trimite un e-mail cu datele tale de contact (nume,adresa,mobil) la comandaplante@gmail.com sau suna la tel  0742.57.31.60.

 

Reclame