Mini kiwi, Actinidia arguta ‘Ken’s Red’ – 28 lei

Actinidia-weiki-Ken's RedVindem Mini kiwi, Actinidia arguta ‘Ken’s Red’(planta femelă) cu fruct roşu în ghiveci de 2 litrii, la 60 cm – Preţ: 28 lei

Disponibilitate: În stoc.

Soiul ‘Ken’s Red’ (‘Red Princess’) este o plantă foarte viguroasă, cu coajă fină, fructul devine roşu la coacere.  Soiul ‘Ken’s Red’ este un soi cu fructe mari şi zemoase, evidenţiindu-se clar de celelalte soiuri kiwi mini. Soiul acesta a fost dezvoltat în Noua Zeelandă. Este o varietate care trebuie crescută în soare –cu cât planta are mai mult soare cu atât mai roşii vor fi fructele Şi coaja şi miezul e roşu. Rezistă până la temperaturi de -25 grade Celsius.Fructele sunt destul de mari şi aproape cilindrice. Un alt beneficiu la această varietate este că după ce sunt culese fructele contiuă să rămână ferme şi nu se strivesc aşa de uşor, făcându-le perfecte  pentru cei ce vor să le vândă.  Fructele sunt gata pentru a fi recoltate de la sfârşitul lui Septembrie- mijlocul lui Octombrie. Are nevoie de o plantă bărbătească precum Nostino sau Weiki pentru a o poleniza şi astfel produce fructe.

Se trimit in orice locatie din tara prin intermediul Postei Romane, in conditii de maxima siguranta. Plata se face in sistem ramburs la ridicarea coletului. Pret 28 lei/buc (+ 15 lei taxe postale).

COMANDA/REZERVA ONLINE acest produs. Sau trimite un e-mail cu datele tale de contact (nume,adresa,mobil) la comandaplante@gmail.com sau suna la tel 0742.57.31.60.

Reclame

2 comentarii la “Mini kiwi, Actinidia arguta ‘Ken’s Red’ – 28 lei

  1. Buna,am 2 plante de kiwi ken;s red,au 3 ani si peste 2m,bine ramificate,dar nu produc fructe…daca plantez o planta weiki intre ele,o sa fructifice?merci!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s