Arborele căpșun, Arbustus unedo ‘Marina’ – 34 lei

Arbutus-unedo-MarinaVindem arbore căpșun, Arbustus unedo ‘Marina’, în ghiveci de 2l, la 30-40 cm înălțime – Preț: 34 lei

Disponibilitate:  În stoc.

Este un arbore care crește până la doi metri înălțime și are frunzele mereu verzi. Este uşor de crescut. Rezistă la maturitate la temperaturi de până la -16 grade Celsius aşa că este bine să fie protejat pe timp de iarnă în primii ani. Se va planta la soare într-un sol bine drenat. Florile de culoare alb spre roz apar din octombrie până în decembrie. Pentru că fructul are nevoie de 12 luni să se coacă, pe arbore se întâlnesc şi fructe mature şi flori în acelaşi timp ceea ce îi dă un aspect foarte frumos. Fructul de 15-20mm în diametru este comestibil. Are o culoare roşie şi de la distanţă arată ca şi o căpşună. La gust nu seamănă cu o căpşună. Fructul poate fi cules când este tot colorat roşu şi încă ferm, şi astfel va putea fi depozitat pentru câteva zile. Fructul poate fi gătit şi folosit şi în gemuri.

Se trimit in orice locatie din tara prin intermediul Postei Romane, in conditii de maxima siguranta. Plata se face in sistem ramburs la ridicarea coletului. Pret 34 lei/buc (+ 15 lei livrarea prin Poșta Română).

COMANDA/REZERVA ONLINE acest produs. Sau trimite un e-mail cu datele tale de contact (nume,adresa,mobil) la comandaplante@gmail.com sau suna la tel  0742.57.31.60.

6 comentarii la “Arborele căpșun, Arbustus unedo ‘Marina’ – 34 lei

  1. Buna seara!
    Ce diferenta este intre Arborele capsun COMPACTA si MARINA (in afara de pret) ? Se pot planta acum intr-o zona de munte unde ziua sunt acum in jur de 10 grade si noaptea in jur de 0 grade? Cum se protejeaza de inghet in primii ani? Va multumesc.

    • Buna ziua! Se pot planta si in aceasta perioada sau ii puteti tine in ghiveci pana la primavara. In sezonul rece se acopera cu paie,frunze uscate, coceni sau sac de iuta.

Lasă un comentariu