Caprifoi Honeyberry ‘Atlaj’ – 38 lei

caprifoi honeyberry Duet Lonicera kamtschaticaVindem Caprifoi Honeyberry (Lonicera kamtschatica)  ‘Atlaj’,  în ghiveci de 2 litrii, la 30-40 cm- Preţ: 38 lei

Disponibilitate: În stoc.

Soiul Atlaj creşte până la înălţimea de 2 metrii şi produce multe fructe în formă alungită, de culoare albastru închis de la sfârșitul lunii mai, începutul lunii iunie. Este originar din Europa de Nord, Asia şi America de Nord. Fructele se aseamănă la gust cu afinele care cresc la noi la munte, au un gust placut, proaspat, dulce-acid dar spre deosebire de afine, nu au nevoie de un sol acidic. Sunt foarte bogate in vitaminele B si C. Deseori, din aceste fructe se fac sucuri, gem si compot. Honeyberry este  uşor de cultivat, dar trebuie să cumperi cel puţin două plante pentru o polenizare încrucişată. Honeyberry este foarte rezistent la îngheţ şi la secetă. Honeyberry este defapt o formă comestibilă de caprifoi denumit şi Mâna Maicii Domnului. 

Se trimit in orice locatie din tara prin intermediul Postei Romane, in conditii de maxima siguranta. Plata se face in sistem ramburs la ridicarea coletului. Pret 38 lei/buc (+ 14 lei livrarea prin Posta Română).

COMANDA/REZERVA ONLINE acest produs. Sau trimite un e-mail cu datele tale de contact (nume,adresa,mobil) la comandaplante@gmail.com sau suna la tel  0742.57.31.60.

Lasă un comentariu